Òptica Varilux a Sants

Òptica Varilux a Sants

Els professionals d’Òptica Jaes estem titulats en òptica i optometria i t’oferim un servei directe i segur, basat en l’experiència laboral que acumulem en un sector en constant canvi. Precisament aquest progrés que vivim contínuament és el que ens ha portat a seguir formant-nos i a implementar els sistemes més nous en exàmens optomètrics i d’estètica visual.

Som centre Varilux a Sants, Barcelona

En col·laboració amb els principals laboratoris del mercat i amb les marques més importants del sector hem donat forma a un catàleg replet de models i accessoris, dirigit als membres de tota la família.

Exàmens optomètrics gratuïts per als nostres clients

A més, si ja ets client de la nostra òptica Varilux a Sants, t’agradarà saber que et fem un examen optomètric de forma completament gratuïta. Com sabràs a Òptica Jaes estem especialitzats en progressius, de manera que pots venir a veure’ns sempre que vulguis i demanar-nos assessorament personalitzat. Et donarem consells útils d’adaptació a aquestes lents de contacte i de la neteja i manteniment de les teves ulleres i lents de contacte en general.

Què és el que pots trobar a la nostra òptica Varilux a Sants?

A Òptica Jaes pensem en tot, de manera que som una òptica multidisciplinària, que t’ofereix qualsevol producte o servei que puguis necessitar. Destaca el següent:

  • Gran assortiment de muntures i ulleres de sol de múltiples marques, models i preus
  • Filtres terapèutics per a patologies visuals
  • Oferta diversificada de models esportius, amb lents tècniques per a tota classe d’activitats a l’aire lliure
  • Progressius personalitzats, d’última generació, adaptats a la tecnologia més avançada
  • Lents de contacte per adults i nens, que corregeixen miopies, hipermetropies, astigmatisme i vista cansada
  • Gran varietat de lents de contacte cosmètiques.
  • Estacions meteorològiques, analògiques i digitals. També disposem de termòmetres, higròmetres i prismàtics
  • Amplia oferta de lupes, també per a baixa visió.
  • Complements d’òptica (estotjos, cadenetes, cordons, etc.)

Accedir al catalèg

Ulleres personalitzades i de qualitat gràcies a la tecnologia Visioffice Ulleres personalitzades i de qualitat gràcies a la tecnologia Visioffice

Comptem amb la tecnologia Visioffice, un instrument que permet prendre paràmetres per a progressius d'alta gamma i amb el qual aconseguim un producte més personalitzat, amb millor qualitat de visió per a l'usuari, de fàcil adaptació i que obté un camp visual nítid i més ampli.