Òptica a Sants

Òptica a Sants

Vols revisar l’estat general de la teva vista? Necessites ajuda per l’adaptació de les teves noves lents de contacte? El teu fill ha de començar a utilitzar ulleres i vols acudir a un establiment on us assessorin personalment? La resposta a totes les teves preguntes i inquietuds es troben a Òptica Jaes, la teva òptica a Sants.

Vine a conèixer-nos i deixa’t assessorar per un grup de professionals amb més de 40 anys d’experiència en el sector. T’ajudem a trobar les muntures que millor combinen amb el teu estil i amb la teva personalitat i donarem resposta a totes les preguntes que ens plantegis.

Vine a conèixer la nostra òptica

Per a la nostra òptica a Sants el més important és la salut visual de tots els nostres clients. En estar situats en un barri molt popular de la capital i portar pràcticament tota la vida a la zona, més que clients tenim veïns i amics als quals cuidem, acaronem i aconsellem com si fossin un amic o un familiar.

El fet de ser un establiment tradicional no vol dir que ens hàgim quedat enrere en innovació i tecnologia, ja que hem sabut adaptar-nos a la perfecció a tots els canvis que ha experimentat el sector i oferim articles exclusius, com per exemple els nostres progressius personalitzats i l’adaptació de les lents de contacte.

Som la teva òptica de referència a Sants des de fa més de 50 anys

Óptica SantsAnem a fer una mica de memòria i t’expliquem com va començar tot a Òptica Jaes. Tot va començar a 1960, data en la qual Jacint Pons i Esperança Busom van fundar el que aleshores era una òptica i botiga de fotografia a la vegada. Amb el pas dels anys, el negoci es va orientar més cap a l’activitat de l’òptica, per la qual cosa es va decidir abandonar l’àrea de fotografia.

El següent pas important que hem experimentat en tot aquest temps va tenir lloc l’any 1974, en el qual la filla del fundador, Esperança Pons, va decidir agafar les regnes de la nostra òptica a Sants després de finalitzar els seus estudis en òptica i centrar el seu futur a l’àrea de l’optometria.

Quins avantatges t’oferim a Òptica Jaes?

Tenim ofertes i promocions en les primeres marques
Ampli catàleg en tota classe de models i preus
Progressius personalitzats

Som la teva òptica Varilux a Barcelona